ASbestvraag

HET BEGIN VAN ASBEST BEHEERSING

Neem contact op

AsbestVraag onafhankelijk asbestprojectbureau

AsbestVraag is het enige onafhankelijke asbestprojectbureau die gebouweigenaren en -beheerders adviseert en ondersteunt op beleid- en managementniveau bij asbest gerelateerde projecten. Wij helpen met de aanpak en het beheersen van asbestvraagstukken gezien vanuit het oogpunt van de opdrachtgever.

30 jaar ervaring

De beoordeling op risico voor gebruikers zoals huurders en werknemers (van onderhoudsbedrijven) én budgettering MJOP op risicovolle stoffen maakt onderdeel uit van ons dienstenaanbod. Onze adviseurs beschikken over 30 jaar kennis en ervaring in de asbest- en sloopbranche. Samen met onze Hoger Veiligheidskundige, Asbestdeskundige en Arbeidshygiënist onderscheiden we de zin en onzin rondom asbest.

Bespaar op kosten

Met deze kennis ondersteunen wij de beslissers vanaf de allereerste discussie over wat te doen tot en met de directievoering bij alle asbest gerelateerde werkzaamheden zodat de beslisser de juiste keuzes maakt tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding. Met Asbestvraag kunt u besparen op de kosten van inventarisaties, laboratoriumonderzoeken en op het verwijderen en de afvoer van asbest. Niemand zit te wachten op een onjuist beeld van de situatie, op kosten als gevolg van incidenten omdat asbest over het hoofd is gezien, of hoge boetes van inspecties als niet is voldaan aan de regels. Goedkoop kan dan juist duurkoop blijken te zijn.